Bryggbommar för alla behov

Utvecklade för svenskt klimat

  • Varmförzinkad 90 µ (my)
  • Massiva instyrningshjul
  • Bomnock
  • Heltäckande Y-del
  • Halvbom

Våra Bryggbommar

Bryggbommar av högsta kvalitet

Våra varmgalvade, kraftiga och stabila bryggbommar är perfekta för båtar upp till en längd av ca 10 meter. Vid båtlängder över åtta meter måste spring läggas.

De kortare bommarna har en flottör som standard, även om du kan beställa extra flottör för bärigheten skull. På de längre bommarna monterar du de dubbla flottörerna med längre mellanrum för att minimera svikt i bommen.

I grundutförandet har alla bommar heltäckande Y-del, bindögla/or och dubbla tåliga massiva instyrningshjul i smetfritt massivgummi vid vid bomnocken. Instyrningshjulen är oöverträffade för en smidig tilläggning även om det blåser sidvind. Du behöver inte oroa dig varken för repor eller färgfläckar på skrovet.

Är tilläggningsplatsen ofta utsatt för sidvind kan du även utrusta bommarna med underliggande massivgummihjul längs bommen. Har du satt på en gångramp (tillbehör) måste du montera luftfyllda något större hjul som når utanför gångrampen (tillbehör).

Vi har även halvbommar samt extra kraftiga bryggbeslag vid montering vid bryggnock för att ge extra stabilitet (tillbehör).

Behöver du reservdelar?