Vi säljer svenska kvalitetsbåtar från HR

Genomtänkta konstruktioner

530ccHR:s ledstjärna är maximal flytvärdighet och sjösäkerhet. Därför har HR:s båtar inbyggt säkerhetstänkande i både skrovform och detaljer. Skrovet görs i glasfiberarmerad polyester. Det är utformat för att kunna vaka (dvs driva med vågorna) i grov sjö utan att ta in vatten (en viktig egenskap, om motorn skulle stanna). Skrovet driver också med litet motstånd och tar inte in vatten i grov sjö. Du kan ladda ner HR Båtars produktkatalog här.

  • Kölen är förstärkt med massiv polyesterbetong.
  • Akterspegeln har försetts med kraftiga förstärkningar för motorfästen.
  • Förtöjningsanordningarna är genomgående.
  • Handtag finns monterade vid alla tofter som säkerhet för passagerarna.
  • Durken är halkskyddad, då plasten kan bli hal.
  • På akterns utsida finns 2 handtag/fotsteg som gör att man lätt tar sig upp i båten.

Materialet, funktionen och detaljarbetet gör båten robust men också vacker att se på och den kommer att tåla hårda tag i många år.  

Nu märker vi alla HR-styrpulpets båtar med Securmark stöldmärkningssystem

Ett tusental mikromärken sprayas på dolda ställen i båten. På varje mikromärke finns en unik kod som kopplas till information om båt och ägare i Securmarks centrala databas. Stöldmärkningen aktiveras med att båten registreras till dig som ägare. Aktiveringen är gratis! Att båten är stöldmärkt med Securmark framgår av varningsdekalerna. Vid ägarbyte är det enkelt att kontrollera ägarförhållandet och att båten inte är stulen. Det gör att båten inte blir attraktiv att stjäla för vidareförsäljning. Om båten har utombordsmotor rekommenderar vi att den också märks med Securmark stöldmärkning.

Tala med vår marina expert Sören Karlsson om HR:s båtar och Suzukis utombordare.
Telefon: 0768-24 49 70 eller skicka ett mail: soren@tktrailer.se!