TK Trailer ställer ut på Allt för sjön 7 -10 mars och den 14 – 17 mars

TK Trailer, en tillverkare av högkvalitativa båtvagnar och båttrailers, kommer att besöka Allt för sjön i Stockholm den 7-10 mars och den 14-17 mars. Detta är en möjlighet för besökare att se de senaste produkterna från TK Trailer och träffa företagets duktiga team.

Allt för sjön är en av Sveriges största mässor för sjöfart och lockar besökare från hela landet. TK Trailer kommer att ha ett stort utställningsområde där de kommer att visa upp sina olika produkter, inklusive båttrailers för transport av båtar och båtvagnar.

Besökare kan få en inblick i TK Trailers högkvalitativa produkter och få möjlighet att prata med företagets experter om deras behov och önskemål. TK Trailer är kända för att erbjuda produkter av högsta kvalitet och kommer att göra sitt bästa för att möta besökarnas behov och förväntningar.

Om du är intresserad av sjöfart och vill se de senaste produkterna från TK Trailer, missa inte chansen att besöka deras monter på Allt för sjön i Stockholm den 7-10 mars och den 14-17 mars. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Monternummer: B06:14