Suzuki Utombordare

Suzukis produktsortiment
Suzukis strävan att utveckla och effektivisera fyrtaktsutombordare har lett till att de har presenterat fler högteknologiska lösningar än någon annan tillverkare av utombordsmotorer. Suzuki är idag i spetsen vad det gäller prestanda, driftsäkerhet och teknisk kvalitet.

Suzuki Lean Burn system finns nu på dessa motorer DF40, DF50, DF60, DF70, DF80 och DF90. Detta system gör att bränsle/luftmängden optimeras så att så lite bensin som möjligt används utan att du får en effektförlust.

Suzuki Precision Control, ett elektroniskt reglage – så kallat ”fly by wire”. Denna innovation ger dig en mycket exakt och reaktionssnabb kontroll av gas och växel. Detta underlättar framförallt manövrering i låg fart samt i trånga hamnar. Systemet hanteras av en dator som även styr våra nya instrument som kombinerar det bästa från tidigare analoga och digitala instrument. De nya instrumenten hanterar och visar en stor mängd information som t.ex. bränsleförbrukning och distans. Suzuki Precision Control kan hantera enkel-, dubbel- eller trippelmontage med upp till två styrplatser. Systemet finns endast på vår DF300.

Du kan ladda ner Suzukis Produktkatalog här

Kontakta vår marina expert Sören Karlsson så hjälper han dig välja rätt motor till din båt.
Telefon: 0768-24 49 70 eller skicka honom ett e-post med dina kontaktuppgifter soren@tktrailer.se