Produktblad. Bryggbommar.

Camera 14MP-9PATK Trailers bryggbommar är skapade för de tuffaste miljöerna

Våra bryggbommar är av absolut högsta kvalitet med en galvaniseringstjocklek som garanterar lång och problemfri livstid. Det är av vital betydelse om du funderar på att införskaffa bryggbommar. De kommer att utsättas för en hård levnadsmiljö och synnerligen tuffa omständigheter. På marknaden finns det många bryggbommar av varierande kvalitet och pris.
TK Trailers bryggbommar kan du lita på – i alla väder och under många år!

Genomtänkta detaljer

En liten men viktig detalj är styrhjulen vi monterat i slutet på bryggbommen. Du behöver aldrig vara orolig för att repa ditt skrov om du råkar köra mot. Tvärtom styr de din båt mjukt och fint in på plats. Bra att veta om vinden ligger på!
Alla våra bryggbommar har dessutom en heltäckande Y-del som gör att du säkert kan gå ut på bommen. Vill du även kunna gå ombord på båten från sidan har vi som tillbehör breda gångramper som säkert tar dig ut till båten.
Andra tillbehör är flyttbara fästpunkter för dina förtöjningslinor, styrhjul som du kan montera på undersidan bommen eller bomfendrar för att ytterligare förenkla din tilläggning och avfärd.

Klicka på gula knappen nedan (även prisuppgifter).

Produktbladet kommer att visas som en pdf-fil där du kan zooma in och ut, och förstora texterna. I Produktbladet finner du även prisuppgifter.
Du kan spara ner filen till din dator och du kan även köra ut filen på din skrivare. 
Se symbolerna som finns i menyn på sidan. 
När du är klar tryck på tillbakapilen för att komma tillbaka hit.

Om du vill, kan du först bläddra i Produktkatalogen nedan. (Den öppnas i en ny flik).

 

Bryggbommar
[ddownload id=”3087″]

 

Bläddra i produktkatalogen