Nära 3000 trailers om året!

foretaget_webb

I mitten av 80-talet behövde TK Trailers grundare Tord Karlsson en trailer till sin båt. Den lätta och smidiga trailer Tord hade sett för sina ögon fanns inte på marknaden och som sann entreprenör tog han itu med problemet och byggde sig en trailer. En god vän undrade om Tord inte kunder bygga en till honom också, vilket skedde och så var snöbollen i rullning.

Efter 25 år är TK Trailer en välkänd aktör på den svenska marknaden och man exporterar även till de nordiska länderna. På senare tid har man börjat introducera sig på den baltiska marknaden som enligt Tord är ett bra komplement på nära håll. Produktsortimentet har utvidgats efterhand och idag tillverkar TK Trailer även båtvagnar, allt från rejäla doningar till små kärror för vinterförvaring och båtutställningar, släpvagnar i olika storlekar för ett stort antal användningsområden samt bryggbommar i ett flertal utförande och dimensioner.

TK Trailers alla produkter är tillverkade i Sverige av duktiga yrkesmän och håller en mycket hög kvalitetsnivå. Dessutom utvecklas produkterna hela tiden med smarta detaljer och finurliga lösningar. Vår inställning är att en bra produkt kan alltid bli lite bättre och det avspeglar sig på hela  produktsortimentet. Vi hälsar dig välkommen till hemsidan och du är naturligtvis välkommen att kontakta oss direkt för ett mer personligt bemötande!