TK-Trailer app

Då det finns olika versioner och utgåvor av Android, Apple-OS med flera kan det variera hur man måste registrera sig och komma in i vår app. För Iphone och Ipad fungerar enbart html5-appen (PWA-app). Följ respektive länk efter ni läst texten. Där kan ni ladda ner rätt version.

Apple-enheter

Efter du laddat ner och installerat appen måste du även ladda ner och installera html5-appen. En uppmaning visas för dig att göra detta under installationsprocessen (Det krävs för att kunna läsa html5 som ligger till grund för alla PWA-appar.). 

Svara OK i de ev. rutor som kommer upp. Det är för att godkänna att appen exv. får tillgång till din position så vägbeskrivningsfunktionen aktiveras samt för att vi skall kunna sända dig meddelanden när vi lagt till fler ramper exv.

Vi lämnar ALDRIG ut dina uppgifter till 3:e part!

När du laddat ner både vår app och html5-appen och de är installerade ligger de på din utrustning.

  • Öppna vår app
  • Klicka på Trailerramper på första sidan.
  • Klicka därefter på Sök trailerramper.
  • Klicka på registrerings-länken under rutorna som visas.
  • Registrera dig genom att fylla i alla fälten med korrekta uppgifter!

Du MÅSTE fylla i en korrekt e-postadress och mobilnummer för att kunna få uppdateringar till appen!
När det gjort detta kan ett fönster komma upp där det står ”Fyll i verifikationskod”. Om detta meddelande kommer upp, ignorera det och starta bara om telefonen/plattan och öppna vår app igen. Om ovanstående meddelande inte visas, startar du bara om telefonen/plattan och öppnar upp appen igen. Du skall nu har fri tillgång till hela vårt rampförteckning utan inskränkningar.
Vid tillfälle gå in från en dator och läs vår utförliga instruktion gällande hela appen.

Android-enheter

Ladda ner vår app och installera den. Svara OK i de eventuella rutor som kommer upp. Det är för att appen skall få tillgång till din position så vägbeskrivningsfunktionen aktiveras samt för att vi skall kunna sända dig meddelanden när vi lagt till fler ramper exv. Vi lämnar ALDRIG ut dina uppgifter till 3:e part! När du laddat ner vår app och den är installerad ligger den på din utrustning.
  • Öppna vår app
  • Klicka på Trailerramper på första sidan.
  • Klicka därefter på Sök trailerramper.
  • Klicka på Registrera-länken under rutorna på sidan som kommer upp.
  • Registrera dig genom att fylla i alla fälten med korrekta uppgifter!
Du MÅSTE fylla i en korrekt e-postadress och mobilnummer för att kunna få uppdateringar till appen! När det gjort detta kan eventuellt ett fönster komma upp där det står ”Fyll i verifikationskod”. Om detta meddelande kommer upp, ignorera det och starta bara om telefonen/plattan och öppna vår app igen. Om ovanstående meddelande inte visas, startar du om telefonen/plattan och öppnar upp appen igen. Du skall nu har fri tillgång till hela vårt rampförteckning utan inskränkningar.